Rejuvenarea Vaginala 

Nou!!! IntimaLase, terapie laser pentru rejuvenare vaginala!

  • Femeia reprezinta simbolul frumusetii si al perfectiunii. Poate din acest motiv, femeia doreste sa arate intotdeauna bine, sa-si corecteze eventualele defecte anatomice.
  • Chirurgia estetica este ajutorul de nepretuit in aceste cazuri. Corectia nasului, a buzelor, urechilor, sanilor, liposuctia - metode chirurgicale estetice, sunt frecvent folosite pentru ca femeia sa fie ceea ce isi doreste: o frumoasa.
  • Despre ceea ce nu se vorbeste insa pe fata, sunt defectele anatomice din zone considerate rusinoase – zona genitala. Prezenta unor labii mult prea mari sau a unui perineu deschis cu un vagin mult largit, pot determina pe langa  aspectul inestetic si modificari in perceptia actului sexual. Aceste modificari pot fi corectate chirurgical intr-o clinica specializata, cu discretie, intr-un timp scurt de spitalizare si o reinsertie rapida socio-profesionala. Ceea ce trebuie depasita este jena de a povesti medicului ginecolog despre aceste defecte anatomice genitale.


Corectia defectelor se face chirurgical si presupune o interventie chirurgicala la nivelul labiilor mici, labiilor mari, perineului si vaginului.
Operatia se efectueaza sub anestezie generala, fara ca pacienta sa simta vreo durere.
Refacerea defectelor este particulara pentru fiecare pacienta, durata operatiei variind astfel intre 30 si 90 minute.
Operatiile pot corecta si alte afectiuni, precum incontinenta urinara de efort sau prolapsul genital.


Postoperator este nevoie de supraveghere in clinica, in functie de complexitatea operatiei, intre 1 si 3 zile.
Eforturile fizice trebuie evitate in prima luna, ca deatfel si contactul sexual.
Controlul se efectueaza la o luna si abia atunci medicul poate recomanda reinceperea vietii sexuale si a activitatii fizice.
Ca o regula generala, eforturile fizice mari (ex. mersul pe bicicleta, joggingul, s.a.) sunt permise dupa 3 luni de la operatie, cand cicatricea postoperatorie este definitiva.


Rezultatele operatiei sunt spectaculoase atat pentru pacienta cat si, in egala masura, pentru partenerul ei sexual. Gradul de satisfactie al cuplului creste, sporind astfel bucuriile vietii in doi.