Impresii

 

 2014 I 2013 I 2012 I 2011 I 2010 I 2008 I 2009 I 2007

Am fost internata in clinica ”Gynecoland” in perioada 07.05-10.05.2007, avand un diagnostic destul de grav. Am fost indrumata sa vin aici deoarece conditiile, felul de a trata un pacient aflat in suferinta chiar disperare,sunt foarte bune.

Am avut parte de aceste conditii, sunt foarte multumita de absolut tot personalul, intr-un cuvant sunt fericita pentru ca am avut parte atat de multumiri sufletesti cat si de satisfactia ca ma intorc acasa sanatoasa.

Va multumesc pentru tot efortul depus.
Cu respect,
Mihaela, Constanta.

 

ginecologie cancer san senologie bucuresti ginecologie ginecologie cancer san senologie bucuresti
Am sa incep cu multumirile care se cuvin tuturor! Sunteti o echipa de exceptie! Am venit aici cu mare incredere si cu speranta ca ma veti ajuta sa trec mai usor peste un moment nu tocmai placut al vietii mele. Si asa a fost...
Am fost inconjurata de atentie, grija, am fost coplesita de atitudinea prietenoasa si nu in ultimul rand de profesionalismul si daruirea tuturor. Sincer sunt impresionata si ma bucur ca am avut inspiratia sa aleg aceasta clinica.

Dl Dr. Stoian este un medic deosebit si un om minunat! Si are norocul sa fie inconjurat de oameni la fel...E mare lucru...Iar eu am avut norocul sa va cunosc pe toti.

Va multumesc!
Carmen, Bucuresti

 

ginecologie cancer san senologie bucuresti ginecologie

Sunteti o echipa excelenta. Imi pare rau ca nu toti medicii din tara au bunavointa, talentul si experienta dumneavoastra. Si nu in ultimul rand daruirea.
A fost singurul spital in care nu am avut sentimentul de externare imediata. Singurul in care as mai fi vrut sa stau.

Va multumesc din suflet.
Va pup si va iubesc mult.
Halil, Constanta

 

ginecologie cancer san senologie bucuresti ginecologie

Am fost internata in aceasta clinica in perioada 11.06-14.06.2007. Am apelat la aceasta clinica inspirandu-mi mare incredere Dl. Dr.Stoian si prin dansul am cunoscut toata echipa dansului care a fost extraordinara atat din punct de vedere profesional cat si spiritual.
Nu am simtit sentimentul de spital, toata lumea a fost extraordinar de buna.

Va multumesc pentru tot ce ati facut pentru mine si nu o sa va uit toata viata mea. Pe toata lumea.

Corina, Bucuresti

 

ginecologie cancer san senologie bucuresti ginecologie

Am fost internata in aceasta clinica medicala in perioada 07.05-10.05.2007. Din momentul intrarii in centrul medical am simtit profesionalismul echipei medicale, lucru care m-a incurajat imediat si am trecut mult mai usor peste problemele de sanatate cu care ma confruntam. Atitudinea Domnului Doctor Stoian Ioan si actul medical de mare clasa de care am beneficiat m-au facut sa ma simt ca intr- clinica europeana, recuperarea fiind rapida si usoara.
Am apreciat curatenia din clinica, mancarea pe care am servit-o in perioada internarii, atentia cu care s-a aplicat medicatia si in general superioritatea cu care am fost tratata.
Aduc multumiri impreuna cu respect si multa consideratie echipei medicale.
Voi recomanda de cate ori voi avea ocazia aceasta clinica.

Cu sinceritate!
Maria, Bucuresti

ginecologie cancer san senologie bucuresti ginecologie

Am aflat de aceasta clinica pe internet, am vazut pagina profesionist conceputa, la obiect dar ce m-a atras a fost personalul. Asa ca m-am bazat pe intuitie si bine am facut.
De 3 ani vin la controale periodice si sunt foarte multumita. Profesionalismul de care da dovada intreg personalul ma face sa ma  programez periodic sa nu ma neglijez si sa am grija de sanatatea mea.

Felicitari!
Sezen, Constanta

ginecologie cancer san senologie bucuresti ginecologie

In vara anului 2007 cautam un cabinet pentru o interventie foarte laborioasa si delicata in zona genitala si am zarit in presa o prezentare a clinicii “Gynecoland” din Bucuresti.
Am gasit aici un confort asemanator cu cel dintr-o statiune sau hotel cu “multe stele” si de asemenea un colectiv grijuliu si foarte profesionist.
Mi s-a umplut sufletul de bucurie cand am simtit ca sunt importanta, ca sanatatea mea conteaza si mi-am zis: “uite ca se poate si la noi in Romania asa ceva!”
Ma bucur in continuare de asistenta medicului Stoian care uneori am senzatia ca poate fi si prieten nu numai cadru medical.

Multumesc ca existati!
Cu stima,
Mariana, Bucuresti

ginecologie cancer san senologie bucuresti ginecologie

Am fost internata la clinica dumneavoastra in 11.05.2005 si operata pentru problema genitala si am ramas profund impresionata de tot ceea ce mi s-a facut aici si de modul in care personalul clinicii a avut grija de mine.
Am fost asa de impresionata incat sincer va spun ca am crezut ca nu ma aflu intr-o clinica din tara si ca pur si simplu nu m-am trezit din anestezie.Dar nu a fost asa si sincer va spun ca sunteti “Cei mai buni!”

Tineti-o tot asa !
Va multumesc!
Neculina, Bucuresti

ginecologie cancer san senologie bucuresti ginecologie

Renumele clinicii “Gynecoland” datorat competentei si profesionalismului intregului colectiv condus de Dl Dr. Stoian a trecut de mult de granitele Bucurestiului. Pe parcursul a 4 ani am insotit mai multe paciente din orasul meu natal Piatra Neamt.
Toate pacientele, cazuri disperate, si-au gasit rezolvarea problemelor in aceasta clinica.
Este prima interventie chirurgicala din viata mea. Clinica mi-a inspirat incredere totala, iar asteptarile mele nu mi-au fost inselate.

Va multumesc,
Narcisa, Bucuresti

 

ginecologie cancer san senologie bucuresti ginecologie
Am fost internata in aceasta clinica in perioada 04.06-06.06.2007 . Cuvintele de multe ori sunt de prisos .......
Nu mi-am putut imagina ca exista in Romania o clinica speciala din toate punctele de vedere.

Multumesc pe aceasta cale Dl Dr. Stoian si nu in ultimul rand personalului clinicii.

Catalina, Bucuresti
ginecologie cancer san senologie bucuresti ginecologie

In viata fiecarui om exista probleme mai mici sau mai mari de sanatate. Am cautat ce este mai bine pentru mine si am gasit ceva si mai bun- o echipa de profesionisti care se respecta si ii respecta pe ceilalti.

Cu multumiri pentru medicii acestei clinici si intreg personalul.

Maria, Bucuresti

ginecologie cancer san senologie bucuresti ginecologie

SUS