IMPRESII 2015  
           2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008  

 

" Multumiri din suflet si tot binele din lume pentru acesti OAMENI minunati, FAMILIA GYNECOLAND. Aici, pacientul este si ramane om, nu doar un "caz". Multumesc DOMNULE DOCTOR STOIAN si echipei pe care o aveti!"

M.Maria, Curtea de Arges, 03.07.2015

Operatia efectuata: mastectomie radicala modificata dreapta (tip Madden) cu limfadenectomie axilara dreapta.

" Multumesc intregii echipe in frunte cu domnul dr. Stoian pentru profesionalismul si daruirea cu care abordeaza fiecare caz. Va doresc sa profesati ani multi spre binele multor pacienti care au nevoie de dumneavoastra."

M.Veronica, Voinesti-Dambovita, 02.07.2015

Operatia efectuata: mastectomie stanga simpla

"Am venit la clinica Gynecoland in urma unei recomandari, veche pacienta. Am fost foarte increzatoare ca sunt pe maini bune dar rezultatele au fost peste asteptarile mele! Sunt extrem de fericita! 

Multumesc Domnului Doctor Stoian si intregii echipe, o echipa tanara, frumoasa. Pe perioada internarii, m-am simtit inconjurata de oameni capabili ce-si dau interesul pentru sanatatea altor oameni. Desi am avut dureri, ceva firesc dupa o operatie, am fost tratata ca fiind cazata intr-o "pensiune" cu cele mai bune conditii."

D. Luminita, Buzau, 02.07.2015

Operatia efectuata: miomectomie pe cale abdominala

" Ca de obicei, atunci cand intalnim oameni dedicati cu adevarat profesiei lor, cuvintele sunt de prisos. Plec acasa cu un sincer sentiment de recunostinta fata de intreg colectivul acestei clinici, o particica din fiecare traieste acum in inima mea. Va multumesc si ma inclin in fata dumneavoastra! Multa sanatate tuturor!"

H. Cristina, Targoviste, 26.06.2015

Operatia efectuata: mastectomie bilaterala subcutanata cu implant mamar bilateral concomitent 

 

" Va multumesc din suflet pentru grija cu care v-ati purtat si pentru rabdarea de care ati dat dovada. Pentru domnul doctor Stoian si pentru intreaga echipa numai ganduri bune si mii de multumiri."

H. Paraschiva, Bucuresti, 25.06.2015

Operatia efectuata: cura uretrocistocelului (procedeu Kelly), colpoperineoplastie posterioara.

" Multumesc Domnului Doctor Stoian si intregii echipe medicale pentru grija si atentia cu care am fost tratata.

Am simtit in fiecare moment ca sanatatea si confortul meu psihic si fizic sunt cele mai importante, si sunt extrem de fericita ca am ajuns la Domnul Doctor Stoian si ca m-a ajutat sa ma insanatosesc. Multumesc!"

P. Ioana, Bucuresti, 25.06.2015

Operatia efectuata: chistectomie ovariana stanga pe cale clasica

" Experienta Gynecoland a insemnat pentru mine:

1. reinventarea termenului de "pacient";

2. redefinirea relatiilor pacient-personal medical;

3. oameni frumosi, daruiti profesiei si constienti ca zambetul lor iti da incredere si te poate vindeca;

4. descoperirea unui mediu cu adevarat prietenos, care disloca o buna parte din suferinta.

Pentru toate acestea si nu numai, Chapeau bas, d-le dr Stoian!!!

Multumesc din suflet tuturor celor ce m-au ingrijit si au facut asta cu daruire!"

C Gabriela, Galati, 18.06.2015

Operatia efectuata: histerectomie totala interanexiala pe cale clasica

 

" Este cel mai minunat cadou care mi s-a facut in toata viata mea; maine este ziua mea, implinesc 60 de ani si ma simt minunat, ca nou nascuta.

Echipa acestui spital este un grup de ingeri care ne vegheaza sa ne simtim bine si sa minimizeze cat se poate trauma unei operatii. Nu am crezut vreodata ca ma pot reface atat de rapid. Explicatia este grija acestui personal care-ti creaza o atmosfera "ca acasa". 

Multumesc mult d-lui dr. Stoian. Sa va ocroteasca Dumnezeu pentru tot binele pe care-l faceti!"

V. Marcela, Bucuresti, 18.06.2015

Operatia efectuata: histerectomie totala cu anexectomie bilaterala pe cale abdominala + ancorarea bontului vaginal la ligamentele rotunde si uterosacrate bilateral.

"Multumesc pentru competenta evaluare, investigare, diagnosticare, monitorizare si tratare oferite in aceasta clinica.

Din 2012, de cand sunt pacienta domnului doctor Ioan Stoian, am  interactionat cu o mare parte din personalul acestei clinici. Profesionalismul, disponibilitatea, rabdarea, caldura, amabilitatea caracterizeaza pe fiecare, indiferent de locul sau momentul in care i-am intalnit.

Conditiile de spitalizare foarte bune faciliteaza recuperarea postoperatorie. Mi-ar placea sa mentineti standardul de competenta si daruire profesionala."

G. Liliana, Suceava, 11.06.2015

Operatia efectuata: histerectomie totala cu anexectomie bilaterala pe cale abdominala+ancorarea bontului vaginal la ligamentele rotunde si uterosacrate bilateral.

" Multumiri si recunostinta intregii echipe care a avut grija de mine intr-un moment de nesiguranta din viata mea. Aprecieri deosebite pentru profesionalism, siguranta si eficienta in activitatea dvs. Tin sa multumesc in mod deosebit d-lui doctor Stoian care de la prima consultatie mi-a dat o opinie de profesionist desavarsit si, mai ales, ca, cu mult tact, m-a convins si mi-a insuflat multa incredere. Si, credeti-ma, sunt o persoana greu de convins. Decid numai dupa ce analizez mai multe variante.

Este, intr-adevar, de admirat ca ati avut curaj si ati initiat si asigurati management-ul acestei activitati din domeniul sanatatii si ca va inconjurati de medici tineri, d-le doctor Stoian. Sper ca aceasta este o modalitate de a va avea pe dvs si echipa dvs aproape de noi si nu plecati in strainatate."

I. Teodora Mioara, Bucuresti, 11.06.2015

Operatia efectuata:histerectomie totala cu anexectomie bilaterala pe cale abdominala + ancorarea bontului vaginal la ligamentele rotunde si uterosacrate bilateral.

"Sunt foarte recunoscatoare dlui doctor Stoian si echipei de asistenti pentru reusita operatiei si modul in care am fost ingrijita.

Dl doctor Stoian este o persoana carismatica , si, pe langa competentele tehnice pe care le detine, are  o multime de alte calitati care intregesc profilul de medic complet: tact, echilibru, calm, delicatete si simtul umorului. Felicitari pentru crearea unui sistem alternativ celui de stat, pentru ingrijirea femeilor cu probleme in acest domeniu! Si nu in ultimul rand, pentru stilul eficient de management!

Multumiri dlui doctor Plesa pentru grija si preocuparea dovedite pe intreaga perioada de internare! 

Va doresc multa sanatate, bucurii si numai zile cu reusite profesionale!"

G. Roxana, 11.06.2015, Bucuresti

Operatia efectuata: histerectomie totala cu anexectomie bilaterala

" Prin acest mod doresc sa aduc multumiri domnului dr STOIAN IOAN si intregii echipe medicale pentru interventia efectuata si pentru modul cum am fost tratata pe timpul spitalizarii.

Va doresc mult succes pe mai departe!!!"

P.Georgeta, Afumati, 05.06.2015

Operatia efectuata: Tripla operatie de la Manchester.(amputatie cervicala, colporafie anterioara procedeu Kelly, colpoperineoplastie posterioara cu miorafia ridicatorilor anali)

"Multumesc din suflet echipei minunate, in special dlui doctor Jumuga Cristian, un adevarat profesionist, un medic ce pune suflet si pasiune in actul medical. Multumesc pentru zambete si cuvinte de incurajare. Ma simt norocoasa fiind pacienta acestei clinici"

D. Sandica, Fetesti, 05.06.2015

Operatia efectuata: conizatie

"Pe perioada internarii mele la aceasta clinica (12.05.2015-15.05.2015) m-am simtit ca intr-o mini-vacanta, nicidecum ca as fi internata intr-un spital (recunosc ca "aerul" dintr-un spital clasic imi face rau). Aici m-am simtit extraordinar! Se datoreaza acest lucru domnului doctor Ioan Stoian si echipei medicale care m-a ingrijit.

Va multumesc dle doctor Stoian pentru reusita operatiei, pentru rabdarea si explicatiile pe care mi le-ati dat, pentru omenia si zambetul dvs.! Multumesc si echipei de asistente amabile, saritoare si care m-au ingrijit foarte bine. (si foarte dragute!)

M. Justina, Bucuresti, 15.05.2015

Operatia efectuata: histerectomie abdominala subtotala interanexiala.

"Multumesc mult intregului colectiv al acestei clinici pentru tot ce au facut pentru mine. Multumesc domnului doctor Jumuga Cristian si intregii dumneavostra echipe pentru profesionalismul si intelegerea pe care o aveti fata de pacientii dumneavoastra" 

B. Violeta, Campulung Muscel-Arges, 07.05.2015

Operatia efectuata: cura chirurgicala a IUE cu bandeleta suburetrala transobturatorie si colpoperineorafie posterioara cu miorafia ridicatorilor anali.

" Mii de multumiri unei echipe cu competente deosebite, responsabila si care stie sa imparta zambete si caldura"

B. Elena, Constanta, 30.04.2015

Operatia efectuata: histerectomie totala cu anexectomie bilaterala; suspenisa bontului vaginal la ligamentele rotunde si uterosacrate bilateral; excizie tumoreta perete toracic

" Va multumim frumos pentru toata atentia si ingrijirea primite in clinica, aici esti tratat ca un om si toata lumea te sustine psihic sa treci peste o operatie complicata!

Continuati sa vindecati si sa dati sperante pentru ca aveti meserii care merita foarte mult respect si apreciere!"

V. Roxana, 24.04.2015, Bucuresti

Operatia efectuata: sectorectomie mamara stanga cu examen histopatologic extemporaneu, continuata cu mastectomie radicala modificata stanga (tip Madden) cu limfadenectomie axilara stanga.

   

" Sederea mea la Clinica "Sf Lucia" a fost una relaxanta, intr-o atmosfera calda si familiala as putea spune, datorita personalului execeptional incepand de la doamnele care se ocupa de curatenie, doamnele asistente si domnii doctori.

Sunteti niste oameni minunati si va multumesc din suflet pentru ajutorul acordat.( O sa imi fie dor de dvs, personalul clinicii).

Va multumesc (e putin spus).

R. Cristina-Maria, Iasi, 27.03.2015

Operatia efectuata: colpoperineoplastie cu miorafia ridicatorilor anali

"Sunt profund impresionata de competenta, daruirea si caldura cu care m-am simtit inconjurata de un colectiv de medici si asistente condus cu inalt profesionalism de dl. dr. Ioan Stoian.

Va multumesc pentru atentia si efortul depus ca in trei zile sa pot pleca acasa cu o stare f. buna. Va doresc succes in activitatea dvs si numai bucurii!

A. Rodica Ioana, 19.03.2015, Bucuresti

Operatia efectuata:histerectomie totala cu anexectomie bilaterala pe cale vaginala 

"Sunteti o echipa minunata! Multumesc la toata lumea! Nu stiu cum e sa fii internat in alta tara dar a fost prima data cand am simtit ca parca nu am fost in Romania. M-am simtit rasfatata. Multumesc! (e prea putin spus). M-am simtit in siguranta, am uitat de teama.

Sa ramaneti la fel. Avem nevoie de asa oameni. Asa ar trebui sa fie peste tot in Roamnia"

T. Melania, Ramnicu-Sarat-Buzau, 06.03.2015

Operatia efectuata: Histerectomie totala cu anexectomie bilaterala

" Cuvintele sunt prea putine in comparatie cu profesionalismul si comportamentul intregului personal care formeaza echipa clinicii Gynecoland. Multumesc din suflet domnului doctor Stoian Ion pentru cum am fost tratata inca din anul 2012. Inainte de a fi un medic de excelenta, pot spune ca este un om deosebit cu un caracter si o educatie aleasa.

Ii multumesc nu in ultimul rand si doamnei doctor Mirela Vasile pentru profesionalism, blandete si generozitate.

Bunul Dumnezeu sa va dea sanatate tuturor, sa va calauzeasca pasii spre noi reusite!"

N.Nicoleta, Pucioasa, 19.02.2015

Operatia efectuata:histerectomie subtotala interanexiala pe cale clasica.

"Mi-ati salvat viata.Mi-ati salvat viata.Mi-ati salvat viata.

Este mai mult decat se poate asterne in cuvinte.Nu m-am simtit ca la spital.Am fost ca la o a doua casa. Intreaga echipa este profesionista si umana.Multumesc doamnei Dr Gabriela Macota .Multumesc domnului Dr Jumuga Cristian.Multumesc domnului Dr. anestezist.Multumesc domnisoarelor asistente si domnului asistent care m-au ingrijit cu deosebita atentie. Cu totii mi-ati salvat viata dragilor. Va port in inima mea.Fie ca zeii sa stea in calea raului, prin toate pustiurile prin care veti trece."

D. Nicoleta, Bucuresti, 13.02.2015

Operatia efectuata: histerectomie totala cu anexectomie bilaterala

"Multumesc intregii echipe pentru profesionalismul de care au dat dovada, pentru ingrijirea medicala acordata si pentru ambianta creata care m-a facut sa uit ca sunt intr-un spital.

Multumesc doamnei doctor Mirela Vasile pentru tot suportul acordat si pentru ca m-a ajutat sa pot visa in continuare, sa pot sa lupt pentru a-mi indeplini cea mai arzatoare dorinta si anume aceea de a avea un copil.

Va multumesc pentru ca pe langa faptul ca sunteti niste cadre medicale minunate, sunteti si oameni si ne faceti sa ne simtim ca intr-o mare si armonioasa familie.

Sa dea Dumnezeu sa ajutati cat mai multa lume, si sa aveti parte de cat mai multe realizari".

C. Liliana, Galati, 06.02.2015

Operatia efectuata: laparoscopie exploratorie+cromopertubatie+neosalpingostomie stanga.

Va multumesc tuturor, celor cu care am interactionat in clinica, celor din "spate" , pe care nu i-am cunoscut, dar care fac sa functioneze GYNECOLAND! Va multumesc d-le dr Stoian, sunt privilegiata ca am fost in ingrijirea dvs, si onorata sa va cunosc! Va multumesc, d-na dr. Vasile, pentru profesionalism, sustinere si dedicatie! 

Stiu ca sunt multe lucruri frumoase pe care le-as putea spune, si care sigur sunt meritate, dar ce mi se pare cel mai important este ca multumesc sa vin la Gynecoland cu asa problema medicala, si sa plec un om sanatos!

Va multumesc si va doresc succes in continuare si...nu va pierdeti pasiunea!!!

B. Geluta, Braila, 23.01.2015

Operatia ofectuata: histerectomie totala cu anexectomie bilaterala, suspensia bontului vaginal la ligamentele rotunde si uterosacrate bilateral pe cale clasica .