Estetica nechirurgicala

 

 

ESTETICA FACIALA

Injectari toxina botulinica / vistabel, disport
Toxina botulinica este un produs utilizat in medicina estetica pentru a corecta ridurile de expresie de la nivelul fetei.
Corectia apare ca rezultat al blocarii temporare a contractiei musculare.
Indicatia principala a tratamentului este pentru regiunea faciala superioara prin care dispar liniile verticale dintre sprancene, liniile orizontale de la nivelul fruntii ca si ridurile ochilor tip "laba gastii".

 

Injectari acid hialuronic / teosyal

Datorita unor factori intrinseci (varsta, sex, status estrogenic) sau extrinseci apar schimbari nedorite ale trasaturilor faciale prin scaderea colagenului si a principalului sau constituent - acidul hialuronic din piele.
Fillerii inlocuiesc volumul pierdut cu varsta sau boala, corecteaza schimbarile statice din piele si imbunatatesc conturul facial putand sa augmenteze (sa dea volum) diferite regiuni (buze, barbie, obraji). Produsele utilizate ca filleri sunt de geluri de acid hialuronic.
Proprietatile sale higroscopice ii confera capacitatea de a mentine apa si reprezinta garantul nivelului inalt de hidratare al pielii in timp ce proprietatile vascoelastice contribuie la absorbtia socurilor. Actionand ca si "caramizi" ale tesutului furnizeaza o capacitate superioara de lifting.
Aparitia ultimelor generatii de filleri cu acid hialuronic de origine non-animala ofera avantajul utilizarii produselor in conditii de maxima siguranta, oferind posibilitatea liftingului nechirurgical.
Umplerea ridurilor faciale precum si posibilitatea volumizarii diferitelor regiuni confera in final un aspect reintinerit.
Produsele existente au consistente variabile pentru a creste versatilitatea utilizarii.
Se pot trata zone cu riduri profunde-moderate de pe regiuni faciale extrem de mobile (sant nazogenian), zone faciale cu riduri fine, zone ce prezinta cicatrici depresibile pentru estomparea lor sau se pot utiliza pentru efecte de volum ("marirea buzelor").
Efectul injectarii se instaleaza aproape imediat, se consolideaza in medie intr-o saptamana si se mentine 6 luni in medie (fiind biodegradabil este variabila perioada).


ESTETICA CORP

Mezoterapie
Mezoterapia este o procedura nechirurgicala care consta in microinjectii prin care se introducein derm un amestec de substante (extracte de plante, minerale, vitamine, aminocizi) care actioneaza local.
In functie de zona tratata (fata, coapse, abdomen, brate, scalp etc) si de diagnostic, amestecul introdus este diferit ca si compozitie.
Aceasta procedura se face pentru tratamentul celulitei, ridurilor, caderii parului ca si pentru topirea depozitelor de grasime de mici dimensiuni care nu justifica sau in cazul carora nu se doreste lipoaspiratie.