Estetica chirurgicala                             INTERVENTII CHIRURGICALE LA NIVELUL SANULUI

Augumentarea mamara
Denumita si mamoplastie de augmentare presupune plasarea pe cale chirurgicala a unui implant la nivelul fiecarui san, cu scopul maririi volumului si a cresterii atractivitatii formei bustului.
Multe femei aleg sa-si mareasca sanii pentru a-si satisface propria dorinta pentru un bust marit; sanii poate nu s-au dezvoltat astfel incat sa le implineasca asteptarile sau frecvent dupa sarcina/sarcini, dupa scaderea in greutate ori ca rezultat al varstei sanii si-au pierdut volumul initial si forma a suferit schimbari.
Augmentarea mamara imbunatateste aspectul si forma sanilor si va confera o silueta proportionata asa cum v-o doriti.

Lifting de sani (ridicarea sanului)
Ridicarea sanilor (mastopexie sau lifting de sani) este o procedura chirurgicala prin care se indeparteaza excesul tegumentar de la nivelul sanilor pentru a-i ridica, remodela si conferi fermitate.
Areolele sunt repozitionate si in anumite cazuri pot fi micsorate.
Daca sanii sunt mici sau si-au pierdut si din volum in timp, implante mamare pot fi plasate in aceeasi operatie de ridicare a sanilor pentru a le creste si volumul.

Reductie mamara
Reductia mamara sau mamoplastia de reductie se practica pentru a inlatura discomfortul psihic frecvent asociat cu cel fizic (probleme ale coloanei vertebrale, respiratorii etc.) ce este prezent la femeile cu sani foarte mari, imbunatatind aspectul sanilor si crescand calitatea vietii.
Procedura inlatura excesul de la nivelul fiecarui san, ulterior sanii fiind mai mici si mai fermi.
Areola poate fi si ea redusa si repozitionata.INTERVENTII CHIRURGICALE LA NIVELUL FETEI

Lifting facial
Lifting facial este termenul general utilizat cand se vorbeste de diferitele tehnici chirurgicale ce au ca scop intinderea, ridicarea si eliminarea excesului tegumentar ca si intarirea suportului muscular, toate acestea avand drept scop un aspect intinerit al fetei.

Corectie pleoape (blefaroplastie)
Blefaroplastia sau corectia chirurgicala a pleoapelor presupune indepartarea excesului de piele si grasime de la nivelul pleoapei superioare ce face ca aspectul sa fie in mod constant obosit si/sau suparat; elimina de asemenea si pungile de sub ochi.
Rezultatul este un aspect cu ochi odihniti, mai stralucitori si mai mari.

Chirurgie estetica urechi (otoplastie)
Otoplastia sau corectia chirurgicala a urechilor se realizeaza pentru a readuce pavilioanele auriculare in apropierea cutiei craniene in cazul urechilor decolate sau pentru a le reduce marimeaINTERVENTII CHIRURGICALE LA NIVELUL CORPULUI

Abdominoplastie
Abdominoplastia este procedura chirurgicala prin care se elimina excesul de piele si grasime de la nivelul abdomenului mijlociu si inferior.
Musculatura abdominala poate fi intarita in acelasi timp operator daca este necesar.
Acest exces nedorit este frecvent rezultatul sarcinilor sau al obezitatii urmata de scadere in greutate considerabila, ambele cauzand intinderea pielii sau "lasarea" tuturor structurilor abdominale.
Dieta si exercitiile singure nu asigura corectia, deformarea aparand prin schimbari structurale la acest nivel.
Procedura se poate realiza asociata lipoaspiratiei.

Lifting de brate
Liftingul de coapse / brate - reprezinta o varietate de operatii ce au ca scop indepartarea excesului de piele si grasime de la nivelul coapsei/bratului, redand un aspect mai suplu si mai tonic.
Cand exista un tonus bun al pielii se poate realiza doar lipoaspiratie pentru reducerea depozitelor de grasime dar in cazurile cu laxitate tegumentara aspectul poate fi imbunatatit doar chirurgical. 

SUS