Pentru toate iubitoarele de sanatate

 

Sanatatea este un dar si trebuie pretuit, inainte de a-l fi pierdut. Atunci cand ne referim la sanatatea femeilor, modul de ingrijire trebuie sa fie unul delicat si atent.

  • De aceea, in cadrul centrului medical Gynecoland-Clincia "Sf. Lucia", pacienta este intampinata intr-un ambient intim si confrotabil, in care este tratata cu amabilitate si interes.
  • Echipa medicala, avand la baza pregatirea teoretica si practica la Spitalul Clinic Militar Central, dar si in alte centre internationale de referinta, are calificarea maxima in diagnosticarea si tratarea afectiunilor ginecologice si mamare, obtinand rezultate excelente in toate actele sale medicale, inclusiv in confruntarea cu cancerul genital si cancerul mamar.
  • Ne concentram activitatea, nu doar pe vindecarea bolilor specific feminine deja aparute, cat si pe conturarea unei gandiri preventive, care ne situeaza cu un pas inaintea bolii, prin simplul control anual de rutina, principala modalitate de mentinere a sanatatii genito-mamare.

Pentru o intelegere mai buna a procesului de preventie si depistare a cancerului de san si cancerului cervical, va invitam sa urmariti diagramele de mai jos:

 

                     Preventia Cancerului de San (mamar)                       Preventia Cancerului de Col Uterin (cervical)

 

Spitalul Gynecoland-Clincia "Sf. Lucia" este locul in care sanatatea este pretuita! 


 

Solicita o programare > contact

 

 

arhiva articole