Angajari 

  • Centrul Medical Gynecoland ofera conditii excelente tuturor pacientelor care sunt consultate sau operate de catre personalul nostru. Majoritatea pacientelor si-au exprimat bunele aprecieri ale acestor conditii, dar si asupra personalului de calitate care lucreaza aici.
  • Acest fapt incurajeaza personalul sa fie la inaltime, sa dea dovada de profesionalism si sa se perfectioneze continuu. Aprecierea vine si din partea conducerii firmei, care stie sa-si motiveze angajatii, astfel incat acestia sa aiba satisfactie, motivatie si dorinta de lucru.
  • Conditiile de munca pentru angajati sunt cele mai bune, iar retributia baneasca se situeaza printre cele mai bune in domeniu.
  • Clinica noastra aflata in continua dezvoltare mai are nevoie de urmatorul personal:

 

CALIFICARE NR. POSTURI SALARIU (net) OBSERVATII
INTERNSHIP Asistenta medicala pentru bloc operator/ ambulator  3   Asteptam cv-urile dvs. pe adresa marketing@gynecoland.ro. Va multumim!
Medic specialist obstetrica-ginecologie

1

 

Cautam medic specialist obstetrica-ginecologie in contract cu CASMB, in vederea colaborarii pe partea de consultatii.

Spitalul asigura servicii integrate de diagnostic si tratament a afectiunilor genitale si mamare, fiind dotat cu Departament Ambulatoriu, Departament Imagistica, Laborator Clinic si Anatomopatologic, Bloc operator cu rezerve, Departament de Oncologie, Farmacie cu circuit inchis.

In cazul in care anuntul prezinta interes si nu va aflati deja in colaborare cu un alt spital, va rugam sa ne trimiteti CV-ul dvs pe adresa bogdan@gynecoland.ro sau sa ne contactati la telefo 0721.407.822.

Detaiile se stabilesc in cadrul discutiei cu domnii directori, dl Stoian Bogdan si dl. dr. Stoian Ioan.

Pentru mai multe detalii trimiteti CV la email  marketing@gynecoland.ro